Scroll to top

ZONK Digital în top “Clutch Leader Award 2021”


Daniel Serbu - iunie 9, 2021 - 0 comentarii

ZONK Digital a primit premiul “Clutch Leader Award 2021” ca firmă de top de dezvoltare din România.

La ZONK Digital nu subestimăm niciodată potențialul de marketing al unui software sau al unui site web bine conceput și dezvoltat. Fiind concentrați în special în industria asigurărilor, imobiliară și turistică, paginile atrăgătoare ar putea însemna diferența dintre a avea vizitatori ocazionali și a asigura clienți plătitori.

Încă de la inființarea companiei în 2014 am dorit să realizam proiecte “altfel”, să le arătăm clienților că se pot simți ca fiind unici în companie și că nevoile lor vor fi întotdeauna tratate cu profesionalism, corectitudine și rapiditate. Putem spune că 7 ani mai târziu, ne-am îndeplinit acest obiectiv, având alături de noi companiile pe care le-am ajutat încă de la înființare, atingând o rată de implementare a proiectelor de peste 96%.

Deoarece apreciem pasiunile partenerilor noștri la fel de mult ca și pe ale noastre, folosim cea mai modernă tehnologie pentru a construi produse digitale eficiente. Echipa noastră de profesioniști stăpânește arta colaborării, astfel încât fiecare proiect să fie o “stradă cu două sensuri” în care toate ideile și contribuțiile sunt valorificate la maximum.

Ne mândrim cu ceea ce facem și nu demult, am fost recunoscuti și de platforma de rating B2B Clutch. ZONK Digital este încântată să anunțe că a fost numită printre liderii “B2B Clutch 2021” în domeniul dezvoltării web!

„Suntem încântați de a fi aleși de Clutch ca una dintre cele mai importante companii de dezvoltare web din România.”
– Octavian Tiron, CEO, ZONK Digital

Clutch-ul este o resursă comercială valoroasă, deoarece recenziile de bună-credință publicate pe site permit companiilor și persoanelor fizice să își evalueze potențialii furnizori. În același timp, oferă firmelor înregistrate posibilitatea de a intra pe piețele internaționale.

Mai mult, Clutch stimulează cele mai bune practici prin acordarea de premii Leader firmelor care au un rating ridicat în ceea ce privește serviciul pentru clienți, expertiză și preț. Vedeți una dintre recenziile care ne-au ajutat să obținem această realizare:

 

 

Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit oferindu-ne feedback sincer si vom purta aceste recenzii cu noi pe culmi înalte, către noi aventuri digitale.

Te gândești să începi un nou proiect? Suntem aici să te ajutam.

Author avatar

Daniel Serbu

Salutare, eu sunt Daniel si sunt Webmaster @ ZONK. Am o experienta vasta in design si IT si imi place sa practic snowboardul si sa ascult muzica de calitate. Imi petrec timpul alaturi de familie, prieteni si cainele meu, Mylo.

Related posts

Parerea ta:

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *