Găzduire Web | ZONK Digital
Scroll to top

Găzduire Web


pachete de găzduire rapide și fiabile

Pachete de găzduire rapid, sigur și fiabil

În orice mediu de afaceri, viteza și stabilitatea sunt o cerință obligatorie. Lumea se mișcă foarte repede și trebuie să fim un pas în fața ei. Pachetele Zonk Web Hosting vor putea oferi o viteză suplimentară în comparație cu furnizorii de servicii de găzduire, sau stabilesc un server serverul dat către hardware-ul său modern, chiar și disponibil pentru un server de 99,9% și pentru utilizarea maximă pentru protejarea lor este o afacere împotriva vizitatorilor nedoriți. Totul poate fi gestionat de-a face interfață cPanel poate utiliza mai multe opțiuni de server.

Tehnologii

  • SSD Stocare Enterprise
  • Server Disponibilitate 99.9%
  • Activare în 5 minute
  • Antivirus și Antispam SpamExperts
  • 10Gbps server Uplink
  • Servere localizate în București, România
  • Administrare cPanel gratuitită
  • Suport rapid 24/7
  • Protecție automată DDOS & Flood

Industrii si Buget

digital-marketing-seo

De ce să alegi găzduirea web ZONK?

SEO reprezintă munca realizată în afara unui site web, platformă, aplicație sau blog care are scopul final de a vă prezenta afacerea dvs. în motoarele de căutare Google, Bing sau MSN, către cât mai multe persoane și, cel mai important, în fata dvs. principalii concurenți. SEO are 2 părți, On-Page SEO și Off-Page SEO ambele fiind la fel de necesare. În zilele noastre, considerăm că SEO este un serviciu obligatoriu continuu care trebuie să fie făcut indiferent de industria dvs. Dorești să faci optimizare SEO pentru website-ul tău?

De ce să alegi găzduirea web ZONK?

Supermicro serios

Serverele noastre NOD utilizează echipamente de ultimă generație Supermicro cu 2 prelucrări E5-2630 v4, memorie 128 DDR4 CEE și redresare a alimentației. Toate serverele sunt situate în București, România, cel puțin la ora actuală rapidă în lume prin viteză și conexiune la internet.

Gazduire Enterprise

Găzduirea întreprinderii avansează este asigurată de serviciu NOD, ce execută controlerul de raid hardware LSI 3108 cu baterie de rezervă, toate se pot combina cu SSD Enterprise Samsung dezvoltate speciale pentru o asigurare a disponibilității 24/7 în a doua zi.

Securitate Avansata

Serverele noastre sunt găzduite în ceea ce privește un mediu bio-metric și supravegheat video care asigură o protecție fizică maximă. Informații sunt copiate zilnic și protejate împotriva DDOS, Flood, Spam sau Viruși.

Administrare si Suport

Fiecare pachet de găzduire este monitorizat și analizat tehnicienii noștri pentru a se asigura că toate funcțiile sunt perfecte. Pentru achiziționarea acestora, se pot rezolva toate problemele pentru îngrijirea averii.

digital-marketing-seo
digital-marketing-e-mail-marketing

Certificat SSL

E-mail marketing este una dintre cele mai vechi tehnici de marketing digital care a avut și are încă rezultate uimitoare în cadrul unor industrii. În comparație cu alte tehnici, cum ar fi marketingul social media sau SEO, marketingul prin e-mail este o metodă mai ieftină, care vine cu rezultate foarte bune. Cu efort și investiții minime, vă putem trimite ideile la milioane de utilizatori de e-mail din întreaga lume și puteți atinge un ROI ridicat. În funcție de proiectul tău, putem folosi e-mail marketing-ul pentru diferite obiective.

Ai o idee pe care vrei sa o discutam?
Scrie-ne aici.