fbpx
Loading creative thinking....
en ro

Digital Marketing


"Continutul este focul iar social media este benzina" - JAY BAER

Servicii de marketing pentru companii puternice

Raspanditi-va ideile in lumea digitala

Marketingul digital este marketingul produselor sau serviciilor care utilizeaza tehnologii digitale, in principal pe Internet, incluzand telefoanele mobile, publicitatea grafica si orice alt mediu digital.

Dezvoltarea marketingului digital din anii 1990 si 2000 a schimbat modul in care brandurile si intreprinderile folosesc tehnologia pentru marketing. Pe masura ce platformele digitale sunt incluse din ce in ce mai mult in planurile de marketing si in viata de zi cu zi, iar oamenii folosesc dispozitivele digitale in loc sa viziteze magazine fizice, campaniile de marketing digital devin din ce in ce mai raspandite si mai eficiente.

Serviciile noastre

Email Marketing

Converteste emailurile trimise in vanzari sau contacte

E-mail marketing este una dintre cele mai vechi tehnici de marketing digital care a avut si are inca rezultate uimitoare in cadrul unor industrii. In comparatie cu alte tehnici, cum ar fi marketingul social media sau SEO, marketingul prin e-mail este o metoda mai ieftina, care vine cu rezultate foarte bune. Cu efort si investitii minime, va putem trimite ideile la milioane de utilizatori de e-mail din intreaga lume si puteti atinge un ROI ridicat.

Social Media Marketing

Expuneti-va ideile catre cat mai multi oameni

Aceasta este una dintre cele mai populare metode de marketing digital cu rezultate spectaculoase in toate industriile. Social Media Marketing face referire la tehnicile si instrumentele de marketing digital utilizate pe platformele web, cum ar fi Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, Pinterest si asa mai departe. Cu o piata globala de peste 4 miliarde de utilizatori si o rentabilitate ridicata a investitiilor, marketingul social media este cu siguranta o metoda de marketing pe care sa o luati in considerare pentru afacerea dvs.

Search Engine Optimization (SEO)

Toata puterea motoarelor de cautare la indemana ta

SEO reprezinta munca realizata pe si in afara unui site web, platforma, aplicatie sau blog care are scopul final de a va prezenta afacerea dvs. in motoarele de cautare Google, Bing sau MSN, catre cat mai multe persoane si, cel mai important, in fata dvs. principalii concurenti. SEO are 2 parti, On-Page SEO si Off-Page SEO ambele fiind la fel de necesare. In zilele noastre, consideram ca SEO este un serviciu obligatoriu continuu care trebuie sa fie facut indiferent de industria dvs.

Obtine o cotatie pentru proiectul tau

vezi cum te putem ajuta sa iti digitalizezi ideile si sa iti atingi obiectivele