Digital Marketing


"Conținutul este focul iar social media este benzina" - JAY BAER

Servicii de marketing pentru companii puternice

Răspândiți-vă ideile în lumea digitală

Marketingul digital este marketingul produselor sau serviciilor care utilizează tehnologii digitale, în principal pe Internet, incluzând telefoanele mobile, publicitatea grafică și orice alt mediu digital.

Dezvoltarea marketingului digital din anii 1990 și 2000 a schimbat modul în care brandurile și întreprinderile folosesc tehnologia pentru marketing. Pe masură ce platformele digitale sunt incluse din ce în ce mai mult în planurile de marketing și în viața de zi cu zi, iar oamenii folosesc dispozitivele digitale în loc să viziteze magazine fizice, campaniile de marketing digital devin din ce în ce mai răspândite și mai eficiente.

Serviciile noastre

Email Marketing

Convertește emailurile trimise în vânzări sau contacte

E-mail marketing este una dintre cele mai vechi tehnici de marketing digital care a avut și are încă rezultate uimitoare în cadrul unor industrii. În comparație cu alte tehnici, cum ar fi marketingul social media sau SEO, marketingul prin e-mail este o metodă mai ieftină, care vine cu rezultate foarte bune. Cu efort și investiții minime, vă putem trimite ideile la milioane de utilizatori de e-mail din întreaga lume și puteți atinge un ROI ridicat.

Social Media Marketing

Expuneți-vă ideile către cât mai mulți oameni

Aceasta este una dintre cele mai populare metode de marketing digital cu rezultate spectaculoase în toate industriile. Social Media Marketing face referire la tehnicile și instrumentele de marketing digital utilizate pe platformele web, cum ar fi Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, Pinterest și așa mai departe. Cu o piață globală de peste 4 miliarde de utilizatori și o rentabilitate ridicată a investițiilor, marketingul social media este cu siguranță o metodă de marketing pe care să o luați în considerare pentru afacerea dvs.

Search Engine Optimization (SEO)

Toată puterea motoarelor de căutare la îndemâna ta

SEO reprezintă munca realizată în afara unui site web, platformă, aplicație sau blog care are scopul final de a vă prezenta afacerea dvs. în motoarele de căutare Google, Bing sau MSN, către cât mai multe persoane și, cel mai important, în fata dvs. principalii concurenți. SEO are 2 părți, On-Page SEO și Off-Page SEO ambele fiind la fel de necesare. În zilele noastre, considerăm că SEO este un serviciu obligatoriu continuu care trebuie să fie făcut indiferent de industria dvs.

Obține o cotație pentru proiectul tău

vezi cum te putem ajuta să îți digitalizezi ideile și să îți atingi obiectivele