fbpx

+40722 155 287
  • Text Hover
DEZVOLTARE WEB inteligenta si rapida
Dezvoltam website-uri si module web pe diferite plaforme CMS (WordPress, Magento, PrestaShop, OpenCart), aplicatii mobile  iOS/ Android sau software personalizat. Folosim ultimele tehnologii in domeniul IT si adaptam cerintele dumneavoastra intr-un mod cat mai simplu si performant pentru utilizator. Astfel, crestem impactul afacerii asupra publicului tinta maximizand rata de profit sau interes.

Website de Prezentare

Website-ul de prezentare este imaginea dumneavoastra sau a afacerii pe care o detineti/administrati. Acesta se poate dezvolta intr-un mod complet personalizat, cu sau fara interfata de administrare. Noi recomandam folosirea platformei WordPress CMS pentru orice website de prezentare, aceasta platforma fiind folosita de peste 50% din totalul paginilor web de pe glob.

Magazin Online

In Romania, industria de e-commerce a explodat in ultimii ani, asistand la o crestere cu 300% a numarului de magazine online. Noi spunem inca din 2014 ca la noi in tara inca exista o piata solida pentru a vinde in online, fata de industria saturata din America de Nord, Canada sau Europa de Vest. Astazi, venim in intampinare dumneavoastra cu solutii inteligente pentru ca tu si afacerea ta sa obtineti un profit maxim. Dezvoltarea magazinelor online o realizam in functie de industria din care faceti parte, de numarul de produse sau de publicul tinta. Astfel, puteti sa optati pentru un magazin online in WooCommerce/OpenCart/PrestaShop sau o varianta ultra performanta in Magento/Magento Enterprise.

Platforma turism/auto/imobiliare/stiri

Empty section. Drag a shortcode here to add content.

Aplicatii iOS & Android

Empty section. Drag a shortcode here to add content.

Aplicatii Web

Empty section. Drag a shortcode here to add content.

Module WordPress

Ideile tale transpuse in module eficiente pentru platforma WordPress. WordPress are cea mai bogata librarie de module dintre toate platformele de Content Management System. Totusi, unde elemente pot fi dezvoltate in module personalizate dupa nevoile dumneavoastra. Un modul WordPress poate fi instalat pe orice website construit pe platfroma WordPress.

Blog

Blogurile au impact semnificativ asupra lumii digitale. Astfel, observam o crestere in aceasta piata, de la an la an. Oricine poate sa aiba un blog, atata timp cat are si doreste sa comunice ceva cu mediul online. Recomandam platforma WordPress CMS pentru orice tip de blog. Un blog dezvoltat profesionist poate fi si monetizat, daca se aplica instrumentele corecte.

Service Software

Empty section. Drag a shortcode here to add content.

TEHNOLOGII DIGITALE PENTRU LUMEA DE MAINE

integram tehnologii noi sau le adaptam pe cele vechi dupa ultimele standarde in industria IT iar astfel, proiectele tale vor fi
competitive pentru o perioada de timp cat mai indelungata
  • Text Hover

AI NEVOIE DE O OFERTA PERSONALIZATA?

completeaza formularul si iti vom raspunde in maxim 24 de ore cu o oferta personalizata exact pe cerintele tale