fbpx

Dezvoltare Web


credem în cod scris frumos și într-un design superb

Putem să construim orice la care te gândești

Dezvoltare & Design Web

Website de prezentare

Prezentați-vă ideile în mod corect

Un site de prezentare este un tip de site web folosit în principal pentru companii mici și mijlocii, artiști, profesioniști independenți, mărci de produse și așa mai departe. De obicei are între 3 și 20 de pagini web cu funcționalități ușoare, toate ambalate într-un design modern care vă va prezenta ideile dvs. cât mai multor persoane. Un site de prezentare poate avea o interfață de administrare prin care puteți cu ușurință să schimbați o poză sau conținut text.

Magazin Online

Vinde orice, oriunde, oricând

Să vinzi ceva online nu a fost niciodată mai ușor. Funcțiile magazinului pot include urmărirea comenzilor, gestionarea produselor și a stocurilor, notificările prin e-mail, sistem de cupoane, conturi clienți, opțiunile de expediere, precum și rapoartele care vă vor face să înțelegeți ce caută clienții dvs. Pentru magazinele mici, recomandăm Woocommerce, în timp ce Magento sau OpenCart Magento sau OpenCart sunt alegerea perfectă pentru magazinele medii și mari.

Platforma Web

Functionalități puternice pentru idei mari

O platformă web este un tip mai complex de website care are un număr mare de pagini, o mulțime de funcționalități personalizate, o viteză rapidă de încărcare a paginii, precum și o securitate sporită datorită faptului că informațiile sensibile sunt stocate în baza de date și în fișierele site-ului. Următoarele industrii au nevoie de obicei de o platforma web: turism, închirieri auto, imobiliare, știri / media / tv, guvern. Timpul de dezvoltare web al platformelor variază între 2 și 12 luni.

Dezvoltare Blog

Raspandiți-vă ideile la cât mai mulți oameni posibil

Un blog este esențial pentru persoanele care doresc o prezență online și am descoperit că WordPress CMS este cel mai bun instrument pentru aceast lucru. Inițial conceput ca o platformă de blogging, WordPress CMS permite utilizatorilor săi să creeze conținut uimitor cu funcționalități avansate de blogging deja integrate. Funcționalitățile pot include integrarea feed-urilor sociale, profilurile utilizatorilor, mesageria instantanee a blogurilor, notificările prin e-mail, statistici și multe altele.

Un impuls major pentru afacerea dumneavoastră

Servicii Dezvoltare Aplicații Mobile și Module CMS

Aplicații Mobile

Piața de aplicații mobile a înregistrat o creștere incredibilă în ultimii ani. În timp ce în 2017 am avut 178 de miliarde de aplicații descărcate în întreaga lume, acest număr a crescut la 205 miliarde în 2018, cu o proiecție a creșterii până la 258 miliarde în 2022. Cu aceste cifre putem spune cu adevărat că aplicațiile reprezintă viitorul dezvoltării web.

Deși există afaceri care nu pot supraviețui fără o aplicație mobilă, altele pot prospera foarte bine fără o investiție în această direcție. Specialiștii noștri vă vor analiza cu atenție afacerea și vă vor explica care este cel mai bun mod de acțiune. Avem 3 moduri de a dezvolta o aplicație mobilă, prin Android Studio ca aplicație nativă pentru Android, prin Swift ca aplicație nativă pentru iOS sau folosind ReactNative ce ne permite să dezvoltăm orice aplicație în JavaScript.

Module CMS

Modulele sunt utilizate pentru a crea mai ușor funcționalitățile siteurilor web pe platformele de Content Management System (CMS). Dezvoltatorii folosesc module pentru a reduce considerabil timpul de dezvoltare și costurile proiectului. Un modul este un set de fișiere care va crea o anumită acțiune pe site-ul dvs. web. De exemplu, formularul de contact de pe pagina dvs. de contact găzduită pe o platforma CMS este de fapt un modul de comunicare care va trimite și va primi e-mailuri către și de la clienții dvs.

Platformele CMS cum ar fi WordPress, Drupal, Magento, OpenCart și altele vor avea o bibliotecă de module disponibile unde puteți căuta module pentru a le instala, însă uneori nu veți găsi ceea ce căutați, mai ales dacă aveți o industrie unde necesitățile sunt foarte personalizate. Echipa ZONK va dezvolta modulul CMS perfect, cu o înaltă securitate și stabilitate, ținând cont de timpul și bugetul proiectului.

Cea mai bună soluție?

Multi clienți ne întreabă care este cea mai bună soluție de dezvoltare web pentru proiectul lor. Răspunsul este că există multe posibilități de a construi un website sau o aplicație web, iar în final contează ce doriți să obțineti și bugetul pe care îl aveți pentru proiectul selectat. Indiferent dacă aveți nevoie de un site de prezentare, un magazin online, o aplicație web sau o lucrare personalizată, profesioniștii noștri vă vor oferi serviciul potrivit care se încadrează în bugetul dvs.

Cauți un alt serviciu? Mergi la:

Obține o cotație pentru proiectul tău

vezi cum te putem ajuta să îți digitalizezi ideile și să îți atingi obiectivele