fbpx
Loading creative thinking....
en ro

Dezvoltare Web


credem in cod scris frumos si intr-un design superb

Putem sa construim orice la care te gandesti

Dezvoltare & Design Web

Website de prezentare

Prezentati-va ideile in mod corect

Un site de prezentare este un tip de site web folosit in principal pentru companii mici si mijlocii, artisti, profesionisti independenti, marci de produse si asa mai departe. De obicei are intre 3 si 20 de pagini web cu functionalitati usoare, toate ambalate intr-un design modern care va va prezenta ideile dvs. cat mai multor persoane. Un site de prezentare poate avea o interfata de administrare prin care puteti cu usurinta sa schimbati o poza sau continut text.

Magazin Online

Vinde orice, oriunde, oricand

Sa vinzi ceva online nu a fost niciodata mai usor. Functiile magazinului pot include urmarirea comenzilor, gestionarea produselor si a stocurilor, notificarile prin e-mail, sistem de cupoane, conturi clienti, optiunile de expediere, precum si rapoartele care va vor face sa intelegeti ce cauta clientii dvs. Pentru magazinele mici, recomandam Woocommerce, in timp ce Magento sau OpenCart Magento sau OpenCart sunt alegerea perfecta pentru magazinele medii si mari.

Platforma Web

Functionalitati puternice pentru idei mari

O platforma web este un tip mai complex de website care are un numar mare de pagini, o multime de functionalitati personalizate, o viteza rapida de incarcare a paginii, precum si o securitate sporita datorita faptului ca informatiile sensibile sunt stocate in baza de date si in fisierele site-ului. Urmatoarele industrii au nevoie de obicei de o platforma web: turism, inchirieri auto, imobiliare, stiri / media / tv, guvern. Timpul de dezvoltare web al platformelor variaza intre 2 si 12 luni.

Dezvoltare Blog

Raspanditi-va ideile la cat mai multi oameni posibil

Un blog este esential pentru persoanele care doresc o prezenta online si am descoperit ca WordPress CMS este cel mai bun instrument pentru aceast lucru. Initial conceput ca o platforma de blogging, WordPress CMS permite utilizatorilor sai sa creeze continut uimitor cu functionalitati avansate de blogging deja integrate. Functionalitatile pot include integrarea feed-urilor sociale, profilurile utilizatorilor, mesageria instantanee a blogurilor, notificarile prin e-mail, statistici si multe altele.

Un impuls major pentru afacerea dumneavoastra

Servicii Dezvoltare Aplicatii Mobile si Module CMS

Aplicatii Mobile

Piata de aplicatii mobile a inregistrat o crestere incredibila in ultimii ani. In timp ce in 2017 am avut 178 de miliarde de aplicatii descarcate in intreaga lume, acest numar a crescut la 205 miliarde in 2018, cu o proiectie a cresterii pana la 258 miliarde in 2022. Cu aceste cifre putem spune cu adevarat ca aplicatiile reprezinta viitorul dezvoltarii web.

Desi exista afaceri care nu pot supravietui fara o aplicatie mobila, altele pot prospera foarte bine fara o investitie in aceasta directie. Specialistii nostri va vor analiza cu atentie afacerea si va vor explica care este cel mai bun mod de actiune. Avem 3 moduri de a dezvolta o aplicatie mobila, prin Android Studio ca aplicatie nativa pentru Android, prin Swift ca aplicatie nativa pentru iOS sau folosind ReactNative ce ne permite sa dezvoltam orice aplicatie in JavaScript.

Module CMS

Modulele sunt utilizate pentru a crea mai usor functionalitatile siteurilor web pe platformele de Content Management System (CMS). Dezvoltatorii folosesc module pentru a reduce considerabil timpul de dezvoltare si costurile proiectului. Un modul este un set de fisiere care va crea o anumita actiune pe site-ul dvs. web. De exemplu, formularul de contact de pe pagina dvs. de contact gazduita pe o platforma CMS este de fapt un modul de comunicare care va trimite si va primi e-mailuri catre si de la clientii dvs.

Platformele CMS cum ar fi WordPress, Drupal, Magento, OpenCart si altele vor avea o biblioteca de module disponibile unde puteti cauta module pentru a le instala, insa uneori nu veti gasi ceea ce cautati, mai ales daca aveti o industrie unde necesitatile sunt foarte personalizate. Echipa ZONK va dezvolta modulul CMS perfect, cu o inalta securitate si stabilitate, tinand cont de timpul si bugetul proiectului.

Cea mai buna solutie?

Multi clienti ne intreaba care este cea mai buna solutie de dezvoltare web pentru proiectul lor. Raspunsul este ca exista multe posibilitati de a construi un website sau o aplicatie web, iar in final conteaza ce doriti sa obtineti si bugetul pe care il aveti pentru proiectul selectat. Indiferent daca aveti nevoie un site de prezentare, un magazin online, o aplicatie web sau o lucrare personalizata, profesionistii nostri va vor oferi serviciul potrivit care se incadreaza in bugetul dvs.

Cauti un alt serviciu? Mergi la:

Obtine o cotatie pentru proiectul tau

vezi cum te putem ajuta sa iti digitalizezi ideile si sa iti atingi obiectivele