fbpx

+40722 155 287
  • Text Hover
ADMINISTRARE WEB pentru afaceri SMART
Administrarea web este procesul de administrare a unui website sau aplicatii web, ce acopera toate nevoile tehnice, grafice si de consultanta, astfel business-ul dumneavoastra functionand in parametrii normali in fiecare zi. Serviciile de administrare website  se realizeaza sub forma unor abonamente  lunare flexibile, ce pot fi adaptate oricarei industrii sau cerinte.

Back-up Continut

Back-upul de continut reprezinta procesul de descarcare si salvare a datelor prezente pe un server web. Aceste date sunt apoi stocate intr-un mediu securizat, putand fi accesate in orice moment pentru diferite modificari sau schimbari ale website-ului dumneavoastra. Necesitatea back-uprilor a aparut in urma dezvoltarii tehnologice ce poate cauza anumite probleme tehnice oricarui site sau chiar datorita unor atacuri asupra websiteurilor dumneavoastra. In functie de numarul de utilizatori de pe site si de frecventa modificarilor, back-uprile pot fi realizate lunar sau saptamanal. Pentru magazine online ce desfasoara promotii recurente si necesita adaugare constanta de produse, recomandam un back-up de continut saptamanal.

Back-up Baze de Date

Baza de date este considerata ca fiind cea mai importanta parte a oricarui site. Aceasta contine toate informatiile despre website-ul dumneavoastra, impreuna cu informatiile de autentificare, date despre utilizatori sau alte informatii confidentiale. Bazele de date trebuie securizate si protejate impotriva atacurilor sau impotriva accesarilor neautorizate. Totodata, acestea trebuie stocate intr-un mediu securizat de unde pot fi reintegrate pe site-ul dumneavoastra, in cazul in care vechea baza de date are probleme de natura tehnica.

Administrare Spatiu Server

Spatiul pe server este alocat conform unui pachet de gazduire pe care dumneavoastra il achizitionati in momentul cumpararii unui domeniu web. Acest spatiu poate fi gazduit pe un server comun (shared) sau pe propriul dumneavoastra server. Administrarea acestuia se realizeaza de obicei printr-o interfata de administrare construita special pentru acesta. Cea mai comuna interfata de administrare este cPanel si este oferita gratuit de majoritatea comerciantilor de pachete de gazduire web. Acest serviciu cuprinde verificari saptamanale sau lunare, alocari de spatiu, stergere de date sau diferite procese de imbuntatire a serverului dumneavoastra.

Administrare Conturi E-mail

Pe majoritatea serverelor comune sau private puteti sa aveti un numar nelimitat de conturi de e-mail. Astfel, puteti sa renuntati la vechile adrese de e-mail de forma exemplu@gmail.com sau exemplu@yahoo.com, in favoarea unei adrese profesionale si personalizata dupa cerintele dumneavoastra. In acelasi timp, e-mailurile vor fi stocate securizat pe serverul propriu, avand oricand acces la ele. Folosind interfata de administrare a server-ului, putem sa administram un numar nelimitat de conturi de e-mail, sa alocam spatiu diferit pentru acestea, sa modificam parole sau sa stergem unele conturi.

Actualizari platforma CMS

Platformele CMS (Content Management Software) sunt cele mai folosite platforme web. Printre acestea, enumeram WordPress CMS cu o cota de piata de 38% din website-urile globale sau platformele specializate si orientate catre comert online, cum ar fi Magento, OpenCart sau PrestaShop. O platforma CMS trebuie mereu actualizata cu ultimele tehnologii, astfel incat securitatea si optiunile acesteia vor fi conform ultimelor standarde din IT. Desi o astfel de platforma functioneaza fara nicio problema fara a face actualizari, recomandam cu tarie ca acest proces sa fie indeplinit ori de cate ori este nevoie, pentru a evita orice probleme de natura tehnica.

Actualizari Module CMS

Un modul CMS reprezinta o functionalitate aparte pentru platforma pe care este construit website-ul dumneavoastra. Orice site construit pe o platforma CMS va avea in componenta lui mai multe module. Spre exemplu, un formular de contact este de fapt un modul instalat pe platforma, ce realizeaza tot procesul de comunicare intre utilizator si proprietarul website-ului. Aceste module sunt dezvoltate de anumite firme sau programatori independenti si beneficiaza de actualizari periodice. Actualizarile pot adauga optiuni mai avansate in modulul respectiv sau pot creste nivelul de securitate pentru respectiva functionalitate. La fel ca in cazul actualizarilor de platforma, recomandam ca aceste module sa aiba mereu ultima versiune disponibila.

Asistenta Tehnica

Asistenta tehnica este procesul de identificare si rezolvare a oricarei probleme tehnice ce poate sa afecteze buna functionare a website-ului dumneavoastra. Serviciul oferit de noi garanteaza identificarea oricarei probleme in maxim 24 de ore de la sesizarea acesteia si rezolvarea ei in maxim 48 de ore in functie de gravitatea si implicatiile defectiunii tehnice. 

Administrare Produse Magazin

Administrarea produselor magazinului online este un serviciu specific website-urilor de comert online. Acest serviciu cuprinde adaugarea unui numar de produse in magazinul dumneavoastra, editare de text, editare foto si la cerere, realizarea de optimizare SEO pentru aceste produse. In functie de necesitatile dumneavoastra, produsele pot fi adaugate intr-un timp de 24 - 72 ore.

Raportare Vanzari Magazin

Unele platforme de comert online ofera statistici foarte relevante pentru magazinul dumneavoastra online. Spre exemplu, WooCommerce adica modulul de comert online al platformei WordPress CMS, ofera statistici despre cele mai vandute produse din magazin, cele mai vizualizate produse, ce clienti au achizitionat anumite produse sau ce vanzari ati avut in functie de o anumita perioada sau pentru o anumite promotie derulata. Rapoartele de vanzari pot fi interpretate astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de strategia corecta ce va creste vanzarile si va ajuta sa construiti imaginea magazinului pe care o doriti.

Administrare Blog Website

Blog-ului este dupa parerea noastra unul dintre cele mai importante elemente ale unui website. Fie ca detineti un website de prezentare sau un magazin online, un blog va va aduce numai beneficii de lunga durata. Prin structura lui, un blog reprezinta o arhiva de articole relevante din industria dumneavoastra. Unul dintre cele mai mari beneficii ale unui blog este ca motorul de cautare Google este dezvoltat astfel incat sa caute mereu articole publicate recente pe toate website-urile. Astfel, un website ce are in componenta lui un blog, va fi mereu pozitionat mai sus in topul Google, fata de acelasi website ce nu are articole relevante cu continut de text.

Realizare Elemente Grafice

Elementele grafice cum ar fi bannerele sau afisele pe website pot avea un impact major in decizia de cumparare a unui produs sau de contractare a unor servicii oferite pe un website. Astfel, venim in intampinarea dumneavoastra cu solutii grafice inteligente, adaugate periodic pe site, astfel incat utilizatorii vor vedea exact ceea ce ii intereseaza.

Servicii Consultanta

Serviciile de consultanta reprezinta procesul prin care integram metode noi si de efect in business-ul dumneavoastra. Aducand o experienta totala de peste 30 de ani in domeniul IT si Marketing, suntem siguri ca ideile si strategiile pe care le avem vor aduce un mare plus afacerii pe care vreti sa o porniti sau poate pe care o aveti deja.

ABONAMENTE SERVICII ADMINISTRARE WEB

Consideram ca in afaceri, viteza serviciilor nu trebuie sa fie o optiune ci o necesitate. Astfel ,abonamentele ZONK de Web Management ofera solutii complete pentru afacerea ta, astfel incat tu te poti relaxa sau te poti ocupa de alte lucruri mai importante cand stii ca afacerea ta este pe maini bune. Serviciile oferite includ majoritatea aspectelor tehnice necesare unei bunei functionari a unui website sau paltforme digitale.

AI NEVOIE DE O OFERTA PERSONALIZATA?

completeaza formularul si iti vom raspunde in maxim 24 de ore cu o oferta personalizata exact pe cerintele tale