Administrare Web


o echipă dedicată oricărei cerințe ai avea

Administrarea afacerii tale la cele mai ridicate standarde

Servicii eficiente de management

Administrare website

Websiteul tău administrat de o echipă puternică

Procesul de administrare a site-ului web reprezintă acțiunile necesare pentru a asigura stabilitatea, eficiența și continuitatea proiectului dvs. online. Planul nostru de administrare a website-urilor este conceput pentru site-uri mici sau mari, indiferent de traficul sau industria de afaceri și va acoperi toate aspectele tehnice ale proiectului dumneavoastră.

Administrare Platformă Web

Echipa noastră de profesioniști este pregatită pentru orice obiectiv

Acest plan este concentrat pe furnizarea de servicii tehnice profesionale și suport non-stop pentru site-uri mari care aparțin industriei de știri / media, imobiliare, turism sau auto, precum și site-urilor guvernamentale. Aceste site-uri web necesită mai multe resurse, precum și o abordare de management diferită, adaptată site-urilor de înalt profil cu mult trafic.

Administrare Magazin Online

Afacerile online, ultra-simplificate

Serviciile de administrare a magazinului tău online sunt personalizate pentru fiecare client astfel încât tu te vei putea concentra pe creșterea afacerii și relației cu furnizorii sau clienții companiei. Oferim soluții complete de administrare ce vor asigura funcționarea fără întreruperi a magazinului tău online. Soluțiile noastre cuprind toate opțiunile specifice unui website e-comerce, incluzând securitate sporită și raportarea clienților și rezultatelor.

Administrarea Aplicațiilor Web

Singurul serviciu de administrare de care vei avea nevoie

Planul de administrare a aplicațiilor este conceput pentru a oferi asistență completă proprietarilor de aplicații care au nevoie de o companie de încredere pentru a avea grija de tot, în fiecare zi. Vom asigura că sistemul de aplicații este complet funcțional și actualizat, precum și orice modificări de care aveți nevoie. Toate solicitările dvs. vor fi finalizate în termen de 24 - 48 de ore de la data la care a fost facută solicitarea.

Abonamente care îți oferă orice ai avea nevoie

Abonamente Administrare Web

Fiecare site web, magazin online, platformă sau aplicație pe care o construim va fi întotdeauna 100% funcțională și în parametrii tehnici oricât timp aveți nevoie. Ne place să spunem că, prin a nu alege un plan de management, nu înseamnă că site-ul sau magazinul dvs. va înceta să funcționeze. Totul va funcționa la fel de bine, dar un plan de gestionare vă asigură că site-ul dvs. web și serverul sunt 101% funcționale, întotdeauna realizând copii de rezervă, cu conținut de calitate și actualizate cu cele mai recente funcționalități și module de securitate. Vă recomandăm să aveți securitate suplimentară pentru proiectul dvs., deoarece tot mai multe atacuri web se întâmplă în fiecare zi.

Ai nevoie de ajutor să găsești planul de marketing potrivit pentru tine?

Obține o cotație pentru proiectul tău

vezi cum te putem ajuta să îți digitalizezi ideile și să îți atingi obiectivele