fbpx
Loading creative thinking....
en ro

Administrare Web


o echipa dedicata oricarei cerinte ai avea

Administrarea afacerii tale la cele mai ridicate standarde

Servicii eficiente de management

Administrare website

Websiteul tau administrat de o echipa puternica

Procesul de administrare a site-ului web reprezinta actiunile necesare pentru a asigura stabilitatea, eficienta si continuitatea proiectului dvs. online. Planul nostru de administrare a website-urilor este conceput pentru site-uri mici sau mari, indiferent de traficul sau industria de afaceri si va acoperi toate aspectele tehnice ale proiectului dumneavoastra.

Administrare Platforma Web

Echipa noastra de profesionisti este pregatita pentru orice obiectiv

Acest plan este concentrat pe furnizarea de servicii tehnice profesionale si suport non-stop pentru site-uri mari care apartin industriei de stiri / media, imobiliare, turism sau auto, precum si site-urilor guvernamentale. Aceste site-uri web necesita mai multe resurse, precum si o abordare de management diferita, adaptata site-urilor de inalta profil cu mult trafic.

Administrare Magazin Online

Afacerile online, ultra-simplificate

Serviciile de administrare a magazinului tau online sunt personalizate pentru fiecare client astfel incat tu te vei putea concentra pe cresterea afacerii si relatii cu furnizorii sau clientii companiei. Oferim solutii complete de administrare ce vor asigura functionarea fara intreruperi a magazinului tau online. Solutiile noastre cuprind toate optiunile specifice unui website e-comerce, incluzand securitate sporita si raportarea clientilor si rezultatelor.

Administrarea Aplicatiilor Web

Singurul serviciu de administrare de care vei avea nevoie

Planul de administrare a aplicatiilor este conceput pentru a oferi asistenta completa proprietarilor de aplicatii care au nevoie de o companie de incredere pentru a avea grija de tot, in fiecare zi. Vom asigura ca sistemul de aplicatii este complet functional si actualizat, precum si orice modificari de care aveti nevoie. Toate solicitarile dvs. vor fi finalizate in termen de 24 - 48 de ore de la data la care a fost facuta solicitarea.

Abonamente care iti ofera orice ai avea nevoie

Abonamente Administrare Web

Fiecare site web, magazin online, platforma sau aplicatie pe care o construim va fi intotdeauna 100% functionala si in parametrii tehnici oricat timp aveti nevoie. Ne place sa spunem ca, prin a nu alege un plan de management, nu inseamna ca site-ul sau magazinul dvs. va inceta sa functioneze. Totul va functiona la fel de bine, dar un plan de gestionare va asigura ca site-ul dvs. web si serverul sunt 101% functionale, intotdeauna realizand copii de rezerva, cu continut de calitate si actualizate cu cele mai recente functionalitati si module de securitate. Va recomandam sa aveti securitate suplimentara pentru proiectul dvs., deoarece tot mai multe atacuri web se intampla in fiecare zi.

Ai nevoie de ajutor sa gasesti planul de marketing potrivit pentru tine?

Obtine o cotatie pentru proiectul tau

vezi cum te putem ajuta sa iti digitalizezi ideile si sa iti atingi obiectivele