Scroll to top

Digital Marketing

servicii-digital-marketing

Servicii Digital Marketing

Digital Marketing este marketing-ul produselor sau serviciilor care utilizează tehnologii digitale, în principal pe Internet, incluzând telefoanele mobile, publicitatea grafică și orice alt mediu digital.

Dezvoltarea marketing-ului digital din anii 1990 și 2000 a schimbat modul în care brand-urile și întreprinderile folosesc tehnologia pentru marketing. Pe măsură ce platformele digitale sunt incluse din ce în ce mai mult în planurile de marketing și în viața de zi cu zi, iar oamenii folosesc dispozitivele digitale în loc să viziteze magazine fizice, campaniile de marketing digital devin din ce în ce mai răspândite și mai eficiente.

Tehnologii

Industrii și Buget

digital-marketing-seo

servicii digital marketingServicii SEO

SEO reprezintă munca realizată în afara unui site web, platformă, aplicație sau blog care are scopul final de a-ți prezenta afacerea în motoarele de căutare Google, Bing sau MSN, către cât mai multe persoane și, cel mai important, în fața principalilor concurenți. SEO are 2 părți: On-Page SEO și Off-Page SEO, ambele fiind la fel de necesare. În zilele noastre, considerăm că SEO este un serviciu digital marketing, obligatoriu continuu care trebuie să fie realizat indiferent de industria dvs.

Dorești să faci optimizare SEO pentru website-ul tău?

Tehnologii

Industrii și Buget

digital-marketing-social-media

servicii digital marketingServicii Social Media Marketing

Aceasta este una dintre cele mai populare metode de digital marketing cu rezultate spectaculoase în toate industriile. Social Media Marketing face referire la tehnicile și instrumentele de marketing digital utilizate pe platformele web, cum ar fi Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram, Pinterest și așa mai departe. Cu o piață globală de peste 4 miliarde de utilizatori și o rentabilitate ridicată a investițiilor, marketing-ul social media este cu siguranță o metodă de marketing pe care să o luați în considerare pentru afacerea dvs.

Tehnologii

Industrii și Buget

digital-marketing-e-mail-marketing

servicii digital marketingServicii Email Marketing

E-mail marketing este una dintre cele mai vechi tehnici de digital marketing care a avut și are încă rezultate uimitoare în cadrul unor industrii. În comparație cu alte tehnici, cum ar fi marketing-ul social media sau SEO, marketing-ul prin e-mail este o metodă mai ieftină, care vine cu rezultate foarte bune. Cu efort și investiții minime, vă putem trimite ideile la milioane de utilizatori de e-mail din întreaga lume și puteți atinge un ROI ridicat. În funcție de proiectul tău, putem folosi e-mail marketing-ul pentru diferite obiective.

Tehnologii

Industrii și Buget

Ai o idee pe care vrei să o discutăm?
Scrie-ne aici!