fbpx
Loading creative thinking....
en ro

Despre companie


o experienta diferita pentru afacerea ta

NE DORIM PERFECTIUNEA

Integram valorile noastre pentru o afacere mai buna

01.

Inovatie

Dezvoltam si implementam idei inovative pentru ca tu sa te bucuri de functionalitati moderne si o experienta a utilizatorului mai buna.

02.

Perseverenta

Fiecare proiect vine cu propriile provocari iar prin perseverenta reusim sa livram produsul perfect.

03.

Eficienta

Timpul reprezinta o resursa valoroasa iar echipa noastra va da 101% pentru a atinge eficienta maxima.

04.

Fiabilitate

Ne place sa avem grija de afacerea ta iar tu poti sa apelezi la noi in orice moment pentru orice serviciu tehnic.

Services

Watch Video

Totul incepe cu o idee

Calatoria ta digitala porneste chiar aici

Suntem o companie IT din Bucuresti, Romania ce ofera servicii de top de web design, dezvoltare web, administrare web si servicii digital marketing pentru clienti de pe tot globul. Istoria noastra a inceput in 2014 cand am inteles ca piata IT din Romania are nevoie de servicii mai mult orientate catre client, realizate de profesionisti cu experienta dovedita in IT, totul intr-un mediu eficient si inovativ.

Echipa noastra

Credem cu tarie ca resursa umana este cea mai importanta in orice companie. Fiecare membru al echipei are abilitati unice cum ar fi programarea, designul UI/UX, marketingul digital, managementul proiectele sau design grafic. Aceste abilitati, combinate, ne ajuta sa oferim acea experienta digital diferita pe care o veti regasi in toate proiectele noastre.

Ce ne face diferiti?

Am inceput aceasta companie dupa ce am analizat cu atentia piata de servicii din SUA, unde am putut sa observam calitatea serviciilor profesionale si cum sunt oferite catre clientii din toate colturile lumii. Aceasta atitudine de business ne-a inspirat sa punem bazele a ceva diferit in Romania. Am construit o companie unde clientul este intotdeauna pe primul loc si unde munca noastra este perfecta pana la ultimul pixel, in acelasi timp pastrand rapiditatea executiei proiectelor si costul redus al acestora.

Clienti

Clientii nostri

Lucram cu aceste companii

Acestia sunt o parte din clientii nostri, de la companii mici pana la corporatii mari. Pentru o lista completa a clientilor si partenerilor strategici, vizitati aici.

Cuvinte frumoase de la oameni minunati

Ce spun clientii nostri

Echipa ZONK a facut o treaba extraordinara aducandu-ne websiteul si platforma in secolul 21. Au lucrat la timp si profesional si ne-au ajutat cu anumite provocari avute cu compania de gazduire pe care nu le-am anticipat. Ne-au oferit servicii foarte bune la un pret rezonabil. Le sustinem serviciile cu toata inima noastra.

— Jeffrey T. Hare

CEO @ ERP Risk Advisors

Lucram cu ZONK Digital Agency de peste 2 ani pur si simplu iubim tot ce fac. Ii recomandam cu tarie ca o agentie digitala de top.

— Camelia Popescu

Shareholder @ Destine Broker

Aboneaza-te la NEWSLETTER si fii la curent cu ultimele stiri din lumea IT

*Iti respectam confidentialitatea si nu distribuim informatiile tale catre niciun partener de marketing. Informatiile tale personale vor fi folosite numai in scopuri statistice, pentru campaniile de marketing ZONK si pentru a imbunatati website-ul nostru.