Scroll to top

Despre companie

NE DORIM PERFECȚIUNEA

Integrăm valorile noastre pentru o afacere mai bună

01.

Inovație

Dezvoltăm și implementăm idei inovative pentru ca tu să te bucuri de funcționalități moderne și o experiență a utilizatorului mai bună.

02.

Perseverență

Fiecare proiect vine cu propriile provocări iar prin perseverență reușim să livrăm produsul perfect.

03.

Eficiență

Timpul reprezintă o resursă valoroasă iar echipa noastră va da 101% pentru a atinge eficiența maximă.

04.

Fiabilitate

Ne place să avem grijă de afacerea ta iar tu poți să apelezi la noi în orice moment pentru orice serviciu tehnic.

Services

Totul începe cu o idee

Călătoria ta digitală pornește chiar aici

Suntem o companie IT din București, România ce oferă servicii de top de web design, dezvoltare web, administrare web și servicii digital marketing pentru clienți de pe tot globul. Istoria noastră a început în 2014 când am înțeles că piața IT din România are nevoie de servicii mai mult orientate către client, realizate de profesioniști cu experiență dovedită în IT, totul într-un mediu eficient și inovativ.

Echipa noastră

Credem cu tărie că resursa umană este cea mai importantă în orice companie. Fiecare membru al echipei are abilități unice cum ar fi programarea, design-ul UI/UX, marketing-ul digital, management-ul, proiectele sau design-ul grafic. Aceste abilități, combinate, ne ajută să oferim acea experiență digitală diferită pe care o veți regăsi în toate proiectele noastre.

Ce ne face diferiți?

Am început această companie după ce am analizat cu atenție piața de servicii din SUA, unde am putut să observăm calitatea serviciilor profesionale și cum sunt oferite către clienții din toate colțurile lumii. Această atitudine de business ne-a inspirat să punem bazele a ceva diferit în România. Am construit o companie unde clientul este întotdeauna pe primul loc și unde munca noastră este perfectă până la ultimul pixel, în același timp păstrând rapiditatea execuției proiectelor și costul redus al acestora.

Clienti

Clienții noștri

Lucrăm cu aceste companii

Aceștia sunt o parte din clienții noștri, de la companii mici până la corporații mari. Pentru o listă completă a clienților și partenerilor strategici, vizitați aici.

Cuvinte frumoase de la oameni minunați

Ce spun clienții noștri

Echipa ZONK a făcut o treabă extraordinară aducându-ne websiteul și platforma în secolul 21. Au lucrat la timp și profesional și ne-au ajutat cu anumite provocări avute cu compania de găzduire pe care nu le-am anticipat. Ne-au oferit servicii foarte bune la un preț rezonabil. Le susținem serviciile cu toată inima noastră.

— Jeffrey T. Hare

CEO @ ERP Risk Advisors

Lucrăm cu ZONK Digital Agency de peste 2 ani pur și simplu iubim tot ce fac. Îi recomandăm cu tărie ca o agenție digitală de top.

— Camelia Popescu

Shareholder @ Destine Broker

Abonează-te la NEWSLETTER și fii la curent cu ultimele știri din lumea IT

*Îți respectăm confidențialitatea și nu distribuim informațiile tale către niciun partener de marketing. Informațiile tale personale vor fi folosite numai în scopuri statistice, pentru campaniile de marketing ZONK și pentru a îmbunătăți website-ul nostru.