fbpx

+40722 155 287
Acest site adopta toate masurile de securitate pentru a proteja informatiile personale ale utilizatorilor nostri. In momentul completarii datelor personale pe site-ul nostru, informatiile vor fi protejate atat off-line cat si online. Daca exista formulare de abonare la newsletterul ZONK si/ sau de comanda/inscriere pentru completarea carora este necesara introducerea unor date personale (de exemplu nume, prenume, adresa de email sau numar de telefon), acest tip de informatii vor fi codate si protejate prin intermediul celui mai bun sistem software de criptare – SSL. In cazul achizitionarii oricarui serviciu IT prin plata cu cardul bancar, informatiile de pe cardul de credit/debit nu sunt stocate pe websiteul www.zonk.ro.

Toate tranzactiile sunt securizate prin ultimele standarde tehnologice, de catre procesatorul de plati cu care compania ZONK are contract. Toate informatiile cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate, marcate cu simbolul unui lacatel, pozitionat in josul browserelor de Web Netscape Navigator si Microsoft Internet Explorer devin securizate, spre deosebire de starea nesecurizata sau deschisa, cand utilizatorii doar navigheaza. Folosim sistemul de criptare SSL pentru a proteja informatiile sensibile on-line, dar eforturile noastre vizeaza protejarea acestui tip de informatii si offline.

Toate informatiile despre utilizatori, nu doar cele sensibile mentionate mai sus, nu vor fi obiectul niciunei alte activitati, in afara celor desfasurate la birou. Numai angajatii a caror activitate specifica implica lucrul cu informatii personale (de exemplu reprezentantii departamentelor de plati sau de serviciu clienti) au acces la datele de identificare ale utilizatorilor. Datele personale pot fi stocate pe servere de Cloud iar acestea beneficiaza de securizare avansata. Serverele de Cloud pe care putem sa le folosim in acest scop sunt cele oferite de Microsoft sau Google, prin folosirea serviciilor de Cloud Google MyDrive sau Microsoft OneDrive.
Informatiile personale puse la dispozitia site-ului ZONK pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.ZONK nu va distribui, vinde sau inchiria sub nici o forma informatiile persoanelor incluse in bazele noastre de date de cat cu acordul dumneavoastra sau la somatia unei instante judiciare. Informatiile trimise catre ZONK sunt si pot fi accesate doar de personalul ZONK care administreaza bazele noastre de date.Daca doriti ca informatiile dumneavoastra personale sa nu mai fie stocate de catre compania ZONK atunci va rugam sa ne transmiteti un e-mail pe adresa office@zonk.ro, urmand ca in termen de maxim 5 zile sa stergem orice informatie cu carcater personal atat de pe serverele proprii cat si de pe cele independente de compania noastra cum ar fi serverele Microsoft sau Google.Daca primiti e-mailuri nedorite, nesolicitate care banuiti ca ar fi trimise ca urmare a completarii formularelor online de pe ZONK, va rugam sa forwardati o copie a acelui e-mail impreuna cu comentariile dumneavoastra la adresa contact@cursuri-theta.ro pentru verificare.
ZONK este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site. Nu vom vinde, imparti sau inchiria informatiile unor terte parti in alte moduri decat cele aduse la cunostinta prin intermediul acestui disclaimer. ZONK colecteaza informatii de la utilizatorii nostri din diferite surse care se regasesc pe acest site.
Site-ul www.zonk.ro nu restrictioneaza accesul utilizatorilor la datele existente.
Daca un utilizator doreste sa se aboneze la alertele, update-urile sau briefurile ZONK vom solicita informatii de contact cum ar fi, nume si adresa de email. Toate alertele ofera posibilitatea de dezabonare online pentru fiecare email primit. In unele cazuri utilizatorului ii sunt solicitate informatii demografice optionale si de interes personal, utilizate pentru a crea un continut cat mai relevant posibil.
Acest site contine link-uri spre alte site-uri. Va rugam sa fiti constienti de faptul ca ZONK nu este responsabil de politica de confidentialitate adoptata de alte site-uri. Incurajam utilizatorii nostri sa fie atenti când parasesc site-ul nostru si sa citeasca actele cu privire la aceste informatii pentru fiecare site care colecteaza informatii personale. Aceast act se aplica doar in cazul informatiilor colectate de pe acest site.
Utilizatorii au posibilitatea de a se dezabona in momentul in care nu mai doresc sa primeasca newsletterul/ alerta/ briefingul nostru folosind linkul de dezabonare continut in email sau online.