fbpx

+40722 155 287

Intra in lumea digitala alaturi de noi

Ne mandrim cu dezvoltare proiectelor inteligente, scalabile si eficiente  pentru clienti de pe 4 continente. 
ZONK este o companie romaneasca infiintata in 2014 din dorinta de a aduce in Romania servicii IT de calitate superioara, prompte si orientate catre client. Inspiratia pentru modelul de business a venit din US, unde clientul este intotdeauna pus pe primul loc si nevoile acestuia sunt rezolvate cu o prioritate absoluta. Credem cu tarie ca timpul este una dintre cele mai valoroase resurse disponibile si de aceea, proiectele pe care le dezvoltam vor fi finalizate in cel mai scurt timp posibil in acelasi timp pastrand standardul exceptional de calitate pe care il integram in fiecare proiect. 
VALORILE NOASTRE
PROMPTITUDINE

Stim ca timpul este una dintre cele mai importante resurse in orice afacere si de aceea livram proiectele in cel mai scurt timp posibil.

PROFESIONALISM

Tratam orice client ca fiind unic. Aceasta este una dintre valorile noastre principale astfel beneficiand de servicii personalizate.

PERFORMANTA

Performanta o traducem prin rezultatele pe care le obtinem si obiective indeplinite constant si eficient.

INOVATIE

Cream o experienta cat mai accesibila pentru utilizator precum si functionalitati noi ce reduc timpul necesar unei actiuni.

Acoperim cat mai multe aspecte ale mediului online

Suntem intr-o continua perfectionare a tuturor serviciilor pe care le oferim, fiind mereu la curent cu ultimele tehnologii dezvoltate in industria IT.
Dezvoltare web
0%
Aplicatii mobile
0%
Design grafic
0%
Search Engine Optimization
0%
Online Marketing
0%
O parte din clientii ZONK
Va multumim ca ati fost alaturi de noi in acest timp si ca ne-ati ales ca furnizor de servicii IT.