Companie

companiebanner-mobileimg2

bannercompanie1

ZONK a pornit de la ideea de a pune bazele unei companii diferite de ce exista pe piata din ROMANIA in momentul de fata. O companie ce ofera servicii IT profesionale de calitate inalta, intr-un timp rapid printr-o activitate orientata catre client si nevoile acestuia. Suntem o echipa de 7+ oameni ce insumeaza o experienta in domeniul digital de peste 40 de ani si avem peste 14 colaboratori in Europa, US si EAU ce lucreaza cu noi in diverse domenii. Realizand proiecte globale am simtit nevoia de a aduce o viziune noua in RO astfel construind ZONK in 2014, o companie ce se bazeaza in primul rand pe calitatea lucrarilor si pe timpul rapid de executie. Un aspect pe care punem accent este o relatie “user friendly” cu cei ce ne sunt clienti, stiind ca o comunicare permanenta are rezultate extraordinare asupra succesului unui proiect.

PUTEM FACE MULTE…

DAR SUNTEM UN PIC MODESTI

In toti acesti ani am adunat experienta in domenii ca web design, dezvoltare web, grafica si concept sau online marketing. Chiar daca piata IT este in continua dezvoltare, la ZONK incercam sa fim mereu cu un pas inaintea celorlalte companii prin asimilarea de tehnologii noi, dezvoltarea celor vechi sau construirea unor instrumente sau metode revolutionare. Graficul alaturat reprezinta aprecierea noastra supra nivelului de cunoastere in IT. Aceste cifre sunt in continua schimbare pentru ca da, singura metoda de a avea clienti multumiti este un mix perfect echilibrat intre inovatie, asimilare si interpretare de informatie si transpunerea acesteia in mediul digital.

concept2

CONCEPT SI DESIGN


Ideea fiecarui proiect digital incepe de la intelegerea nevoilor clientului, analiza acestora si construirea metodei perfecte de interactiune cu industria respectiva. Fiecare idee este privita din mai multe unghiuri, punand accentul pe dezvoltarea unui design user friendly ce incorporeaza instrumente puternice la dispozitia utilizatorului.

discutie2

STRATEGIE SI DEZVOLTARE


Strategia pe care o abordam este in raport cu necesitatile clientului si cu piata in care acesta activeaza. Fiecare solutie oferita a fost gandita sa ofere un potential maxim in domeniul respectiv. Dezvoltarea proiectului se realizeaza intr-un timp eficient fara a neglija detalii ce fac diferenta intre un proiect OK si unul WOW.

discutie2

implementare2

VERIFICARE SI FINALIZARE


Etapa de verificare este cruciala pentru a livra produsul perfect. Revedem pasii proiectului, urmarim punctele cheie, ajustam unde este necesar, totul pentru ca proiectul respectiv sa fie unul de succes. Consideram un proiect finalizat in momentul in care clientul nostru este mulumit pe deplin de calitatea serviciilor noastre si are toate cerintele sale indeplinite.